
Դդմիկով նագեթսներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Դդմիկը բաժանում ենք երկարավուն կտորների և համեմում ենք աղով։

- Ձուն պատառաքաղով հարում ենք, պաքսիմատը խառնում ենք մանր քերիչով անցկացրած պանրի հետ։ Դդմիկները թաթախում ենք ալյուրի մեջ։

- Այնուհետև թաթախում ենք ձվի մեջ։

- Թաթախում ենք պաքսիմատի մեջ։

- Նույն ձևով պատրաստում ենք մյուսները։

- Տապակում ենք բուսայուղով լի տապակի մեջ։ Պատրաստ լինելուց հետո դնում ենք թղթե անձեռոցիկի վրա, որպեսզի ավելորդ յուղը դուրս գա։

Մատուցում ենք տաք վիճակում։
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: