
        
        - Yield: 1-2 ժամ անց
 - Prep Time: 30 minutes
 - Cook Time: 1ժ 30 րոպե
 
Եփած խտացրած կաթ
Բաղադրիչներ
- կաթ - 3 լ
 - շաքարավազ - 3 կգ
 - սոդա - 1 թ/գդ
 - աղ կիտրոնի - 1 պտղունց
 
Քայլերի հաջորդականություն
- Բոլոր բաղադրիչները լցնում ենք կաթսայի մեջ և մարմանդ կրակին եռացնում: Ուշադիր ենք լինում, որպեսզի բաղադրիչները կայրվեն:

 - Ընթացքում կնկատենք, որ զանգվածն իր գույնը փոխում է և ձեռք բերում շագանակագույն գունավորում: Խտացրած կաթը եփում ենք 1,5 ժամից ոչ քիչ՝ պարբերաբար խառնելով:

 
Եփած խտացրած կաթ մեր ձեռքերով… էլ ի՞նչը կարող է առավել համեղ լինել 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
իսկ կիտրոնի աղը կաթը չի՞ կտրում
Բարև Ձեզ Լուսինե ջան, ոչ, առանց կասկածի կարող եք օգտագործել 🙂
Barev dzez. Karoxeq pana-cotayi baghadratoms asel
Բարև Ձեզ, ահա խնդրեմ Պաննա Կոտտայի մի քանի բաղադրատոմսեր՝
http://www.cooks.am/?s=+%D5%BA%D5%A1%D5%B6%D5%B6%D5%A1+%D5%AF%D5%B8%D5%BF%D5%BF%D5%A1&Submit=Search+Site
Barev dzez kareli e imanal,te nshvact baxadrichnerict vorqan xt.. kat e stacvum
Բարև Ձեզ, ստացվում է մոտավորապես 900 գր խտացրած կաթ 🙂
Barev dzez. Vor xndrem indz lakomka torti recept kaseq? Halvayov@ kardacel em
Shnorhakal em.
Barev dzez. Vor xndrem indz lakomka torti recept kaseq? Halvayov@ kardacel em
Shnorhakal em.
Բարև Ձեզ, սիրելի Քնարիկ, Լակոմկա տորթի բաղադրատոմսը շուտով կլինի մեր կայքում: 🙂
Barev dzez vor xndrem Kases kitronov torti baxadratoms anchap shnorhakal em
Բարև Ձեզ, սիրելի Մարիամ: Կիտրոնով տորթի բոլոր բաղադրատոմսերին կարող եք ծանոթանալ ու ընտրություն կատարել այս հղումով՝ http://www.cooks.am/?s=%D5%AF%D5%AB%D5%BF%D6%80%D5%B8%D5%B6%D5%B8%D5%BE+%D5%BF%D5%B8%D6%80%D5%A9