
- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 10 minutes
Լավաշով ռուլետ
Բաղադրիչներ
- լավաշ - 1 հատ
- թթվասեր - 80 գր
- պղպեղ բուլղարական - 20 գր
- կանաչի - 10 գր
- հազարի թերթեր - 40 գր
- պանիր սուլուգունի - 70 գր
Քայլերի հաջորդականություն
- Լավաշը պատում ենք թթվասերով։

- Հազարի թերթերը մանր կտրատում ու լցնում ենք թթվասերային շերտի վրա։

- Բուլղարական պղպեղը բաժանում ենք երկարավուն շերտերի և դնում ենք լավաշի եզրին։

- Ռեհանն ու սամիթը մանր կտրատում ու լցնում ենք լավաշի շերտի վրա։

- Պանիրն անցկացնում ենք քերիչով և հավասարապես տարածում ենք լավաշի վրա։

- Լավաշը զգուշորեն սկսում ենք փաթաթել այն հատվածից, որտեղ դրված է բուլղարական պղպեղն ու վերածում ենք ռուլետի։

- Ստացված ռուլետը բաժանում ենք 4 մասի։

- Համեղ բուտերբրոդը պատրաստ է։

Մատուցում ենք սխտորի սոուսով։
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: