Մսի կոլոլակով ապուր

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Մսի կոլոլակով ապուր

Այն կարելի է նաև պահել սառնարանում` 1-2 օր: Հիշեք այս մասին, եթե զբաղվածությունը թույլ չի տալիս պատրստել աշխատանքային օրերին:

Ի դեպ, մսի կոլոլակով ապուր պատրաստելը բավականին հեշտ է, բացի այդ, այն իսկական նվեր է ձեր ստամոքսին` այս ֆասթֆուդի դարում: Մեր կարծիքով սրանք բավարար պատճառներ են այս ապուրը հաճախ պատրաստելու համար: 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *