
- Yield: 30 րոպե անց
- Prep Time: 45 minutes
- Cook Time: 60-65 minutes
Մսով ռուլետ բրնձով և բանջարեղենով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Բրինձը կիսով չափ եփում ենք, գազարը և տաքդեղը կտրատում: Խառնում ենք իրար և ավելացնում ենք կտրատած ձուն, աղն ու պղպեղը:
Մսի մեջ աղ ու սոխ ենք լցնում, լավ խառնում ենք և 30 րոպեով տեղափոխում սառնարան:

- Դնում ենք նորին, վրան լցնում բրնձային խառնուրդը, շարում կանաչ տաքդեղներն ու զգուշությամբ փաթաթում ենք:

- Փայլաթիթեղի վրա լցնում ենք աղացած միսը, ինչի վրա էլ դնում ենք փաթաթած ռուլետը:

- Կրկին փաթաթում ենք:

- Փայլաթիթեղի ծայրերը կոնֆետի նման ամրացնում ենք:

- Ռուլետը գոլորշու վրա 40 րոպե խաշում ենք, այնուհետև թխում ջեռոցում:

- Կարող ենք մատուցել և սառը, և տաք վիճակում:

Մսով ռուլետ բրնձով և բանջարեղենով կարող եք վայելել Ամանորին 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: