
        
        - Yield: Անմիջապես
 - Prep Time: 10 minutes
 
Սխտորի սոուս
Քայլերի հաջորդականություն
-  Թթվասերն ու մայոնեզը լցնում ենք խորը տարայի մեջ։

 - Կանաչին լվանում ենք հոսող ջրի տակ, չորացնում, ապա ավելացնում ենք թթվասերով ու մայոնեզով լի տարայի մեջ։ Կանաչ սոխը մանր կտրատում ու լցնում ենք զանգվածով լի տարայի մեջ։

 - Սամիթն ու մաղադանոսը նույնպես մանր կտրատում ենք։

 - Սխտորը կեղևահանում ու անցկացնում ենք ճզմիչով։

 - Համեմում ենք աղով ու մատուցում սառը վիճակում։

 
Կարելի է մատուցել պանրով ուտեստների հետ, ինչպես նաև օգտագործել աղցանների մեջ։ ։)
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: