
Բանանով բոնժուր
Քայլերի հաջորդականություն
- Բանանները կտրատում ու պահում ենք սառցախցիկում:

- Պատրաստում ենք շոկոլադե գլազուրը, որի համար անհրաժեշտ շոկոլադը հալեցնում ենք, ապա կոնֆետների համար նախատեսված սիլիկոնե ֆորման սիլիկոնե վրձնի օգնությամբ պատում ենք հալեցրած շոկոլադով:

- Սառցախցիկից հանում ենք բանանները, բլենդերով հարում ու լցնում ենք կոնֆետների ֆորմայի մեջ:

- Ապա բանանի միջուկի վրա լցնում ենք գետնանուշն ու պահում ենք սառնարանում:

- Համեղ կոնֆետները պատրաստ են:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: