Ժելեով տորթ «Կոտրված ապակի»

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Ժելով-տորթ-2

Շատ համեղ տորթ տարվա բոլոր եղանակների համար։ Ժելատինով պատրաստվող բոլոր դեսերտներն առանձնանում են յուրահատուկ համով ու գեղեցիկ տեսքով։

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

  1. Nereceq es nuynpes patrastum em ays desertic,bayc kati hotn aynqan thach e galis,inchpes karoxenq veracnel ayd thach hotn..Shnorhakal em..

    1. Սիրելի Մերի, տհաճ հոտը վերացնելու համար կարելի է օգտագործել վանիլին։ Բայց շատ կարևոր է կաթի ճիշտ ընտրությունը։ Ճիշտ կաթ օգտագործելու դեպքում տհաճ համ չի լինի։ ։)

  2. Isk es sa patrastum em kati poxaren ogtagorcelov aloe jele,vorn anguyn e,spitak paxpaxaki het xarnac

  3. Սիրելի Ժասմին, Ձեր պատրաստած տարբերակով նույնպես շատ համեղ կլինի։ Հաջողություն ենք մաղթում Ձեր փորձարկումներում։ ։)

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *