
- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 20 minutes
Խոզի միսը սոյայի մարինադով
Բաղադրիչներ
- միս խոզի - 700 գր
- քացախ խնձորի - 70 մլ
- կոճապղպեղ (имбирь) - 2 թ/գ
- սոյայի սոուս - 70 մլ
- հյութ կիտրոնի - 1 ճ/գ
Քայլերի հաջորդականություն

- Սոյայի սոուսը, քացախը, քերած կոճապղպեղն ու կիտրոնի հյութը լցնում ենք բլենդերի մեջ ու հարում ենք:

- Խոզի միսը 30 րոպե թողնում ենք մարինադի մեջ:

- Մսի կտորը հանում ենք կաթսայից, հեռացնում ենք մարինադի մնացորդները: Ուժեղ կրակի վրա տաքացնում ենք բուսայուղապատ տապակը, խողի մսի կտորները դնում ենք մեջն ու բոլոր կողմերով տապակում ենք:

- Այնուհետև դնում ենք ձևամանի մեջ ու 15 րոպե եփում ենք նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում: Պատրաստ լինելուց հետո 5 րոպե թողնում ենք, որ սառչի, ապա կտրում ենք ու մատուցում:

Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: