
- Prep Time: 20 minutes
Ազնվամորիով ու բանանով ըմպելիք
Քայլերի հաջորդականություն
- Ազնվամորին ու ռեհանը լավ լվանում ենք, իսկ բանանը՝ կտրատում։

- Վրան լցնում ենք տաք ջուր, որպեսզի ծածկի, ապա եռացնում ենք, որից հետո հանում ենք կրակի վրայից, ծածկում ենք կափարիչով ու թողնում ենք, որ սառչի։

- Այնուհետև բանանները թեթևակի ճզմում ենք, որպեսզի քաղցրությունն ու բույրն ավելի լավ հաղրոդվի հյութին։

- Կոմպոտն անցկացնում ենք քամիչով և քանի դեռ տաք է, ավելացնում ենք շաքարավազ կամ մեղր։

- Պատրաստ է։ Թողնում ենք, որ սառչի, ապա պահում ենք սառնարանում։

Բարի վայելում։
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: