
        
        - Yield: Անմիջապես
 - Prep Time: 10 minutes
 - Cook Time: 35 minutes
 
Բանանով ու նարնջով մաֆիններ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Նարնջի հյութը քամում ենք, հեռացնում ենք կեղևն ու նարնջագույն հատվածն անցկացնում ենք քերիչով։

 - Նարնջի հյութը, կեղևը, կտրատած բանանը, շաքարավազն ու բուսայուղը լցնում ենք տարայի մեջ։

 - Բլենդերով հարում ենք, որպեսզի ստանանք միասեռ զանգված։

 - Ավելացնում ենք ալյուրն ու վարսակի փաթիլները և թիակով խառնում ենք։

 - Սոդան խառնում ենք քացախի հետ, լցնում ենք խմորային զանգվածի մեջ ու խառնում ենք։

 - Խմորը լցնում ենք մաֆինների համար նախատեսված ֆորմաների մեջ և թխում ենք 30-35 րոպե 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։

 - Ստացվում են շատ ախորժելի ու յուրօրինակ մաֆիններ։

 
Հեշտ պատրաստվող համեղ մաֆիններ փափուկ ու անուշաբույր խմորով։
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: