Բանանով պահքային կարկանդակ

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Բանանով-պահքային-կարկանդակ-2

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

  1. Արտակարգ թխվածք է՝ շատ փափուկ ու բանանի բնական հրաշալի քաղցրությամբ։ Շնորհակալություն։

    1. Սիրելի Աննա, շատ ուրախ ենք, որ Ձեզ դուր է եկել և շնորհակալ ենք, որ օգտվում եք մեր կայքի բաղադրատոմսերից։ ։)

    1. Սիրելի Նաիրա, շատ ուրախ ենք, որ Ձեզ դուր է եկել։ ։)

    1. Սիրելի Լիլիթ, հարկավոր է եփել միջին ջերմաստիճանում, քանի որ բարձրի դեպքում միայն վրայի շերտն է եփվում, իսկ մեջը մնում է հում։ Եվ անպայման հաշվի առեք նաև Ձեր ջեռոցի ջերմաստիճանի առանձնահատկություններն ու առաջնորդվեք դրանով։ ։)

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *