Բանանով “Tarte Tatin”

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Բանանով Tarte Tatin

Ի դեպ, եթե ձեռքի տակ շագանակագույն շաքարավազ կա, ավելի լավ է բանանով թխվածքի մեջ շաքարավազի հենց այդ տեսակն օգտագործել, որպեսզի կարամելի գույնը հաճելի սաթի երանգ ստանա 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *