
        
        - Yield: Անմիջապես
 - Prep Time: 15 minutes
 - Cook Time: 10 minutes
 
Բանջարեղենային սոթե կանաչ ոլոռով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Սոխն ու սխտորը մանր կտրատում ենք, գազարն ու պղպեղը՝ ձողաձև, իսկ սնկերը՝ լայնակի: Տապակի մեջ լցնում ենք 2 ճ/գդ բուսակայուղը և միջին ուժգնության կրակին տաքացնում: Լցնում ենք սոխն ու գազարը և 4-5 րոպե տապակում: Ավելացնում ենք պղպեղն ու խառնելով տապակում ևս 3-4 րոպե:

 - Ավելացնում ենք սխտորը, կանաչեղենը, ոլոռն ու սունկը: Խառնելով տապակում ենք ևս 2-3 րոպե: Համեմում ենք աղով ու պղպեղով՝ ըստ ճաշակի:

 - Պատրաստ է, բարի ախորժակ:

 
Ի դեպ, բանջարեղենային սոթե կարելի է մատուցել թե՛ որպես խավարտ, թե՛ որպես առանձին կերակուր 🙂
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: