Բելյաշներ

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Բելյաշներ

Վերջում հավելենք, որ բելյաշներ կարելի է պատրաստել թե՛ խոզի ու թե՛ տավարի մսով՝ ըստ նախասիրության 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Բարև Ձեզ Շուշան ջան, գառան և խոզի մսերը այդքան էլ ցանկալի չէ, որ խառնեք:

  1. Shat la shnorhakalutyun,, es erek patrasteci shat hamex er stacvel,,shnorhakalutyun baxadratomsi hamarr

    1. Շնորհակալ ենք նաև Ձեզ, որ հետևում եք մեզ 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *