
        
        
        Բոնետ
Բաղադրիչներ
- կաթ - 2 բաժակ
 - թխվածքաբլիթ - 120 գր
 - շաքարավազ - 300 գր
 - ձու - 3 հատ
 - ռոմ - 1 ճ/գ
 - կակաոյի փոշի - 2 ճ/գ
 - Կարամելի համար՝
 - շաքարավազ - 300 գր
 - ջուր - 100 գր
 
Քայլերի հաջորդականություն
- Շաքարավազը լցնում ենք կաթսայի մեջ, ավելացնում ենք ջուրը, ապա դնում ենք կրակի վրա:

Երբ կարամելը պատրաստ է լինում, լցնում ենք համապատասխան ֆորմաների մեջ ու թողնում ենք, որ սառչի:

 - Այնուհետև ձուն առանձին տարայի մեջ հարում ենք շաքարի փոշու հետ:

 - Լցնում ենք կակաոյի փոշին, ապա ավելացնում ենք տրորած թխվածքաբլիթներն ու ռոմը: Ապա տաքացնում ենք կաթը, լցնում ենք ստացված զանգվածի մեջ ու խառնում ենք:

 - Ստացված զանգվածը լցնում ենք կարամելային զանգվածի վրա:

 - Ձևամանի մեջ լցնում ենք եռացրած ջուր, ապա ֆորմաները դնում ենք մեջն ու եփում 40-50 րոպե 150 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Մեր աղանդերը պատրաստ է:

 
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: