
        
        - Yield: Անմիջապես
 - Prep Time: 5 minutes
 - Cook Time: 15 minutes
 
Բուտերբրոդ «Ակորդեոն»
Բաղադրիչներ
- տոստ - 5-7 շերտ
 - խոզապուխտ - 4-6 կտոր
 - պանիր մոցարելլա - 100 գր
 - ձիթայուղ - 50 մլ
 - պրովանսյան կանաչի - 1/2 ճ/գ
 - կանաչի
 
Քայլերի հաջորդականություն

- Պրովանսյան կանաչին լցնում ենք ձիթայուղի մեջ ու խառնում ենք։

 - Վրձնի օգնությամբ հացի բոլոր շերտերը պատում ենք ձիթայուղի ու կանաչու խառնուրդով։

 - Այնուհետև հացի բոլոր շերտերի վրա դնում ենք խոզապուխտի կտորներն ու 1 թ/գ խոշոր քերիչով անցկացրած պանիրը։

 - Հացի շերտերը դնում ենք մեկը մյուսի վրա։

 - Բուտերբրոդը դնում ենք հարմար ձևամանի մեջ, վրան շաղ ենք տալիս մնացած պանիրը։

 - Եփում ենք 15-20 րոպե նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։ Ապա հանում ենք ջեռոցից ու զարդարում մանր կտրատած կանաչիով։

 
Բարի ախորժակ։
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: