
        
        - Yield: 4 ժամ անց
 - Prep Time: 10 minutes
 
Ելակով տորթ առանց թխելու
Բաղադրիչներ
- կաթնաշոռ - 600 գր
 - շաքարավազ - 0,5 բաժակ
 - սերուցք - 0,5 բաժակ
 - ելակ - 2 բաժակ
 - թխվածքաբլիթ - 28 հատ
 
Քայլերի հաջորդականություն
- Կաթնաշոռն ու շաքարավազը լցնում ենք տարայի մեջ։

 - Ավելացնում ենք սերուցքը։

 - Ելակը մաքրում ու ավելացնում ենք ստացված խառնուրդին։

 - Բլենդերով հարում ու վերածում ենք կրեմանման զանգվածի։

 - Ձևամանը պատում ենք փայլաթիթեղով և թխվածքաբլիթները հավասարապես դասավորում ենք։

 - Այնուհետև պատում ենք կրեմով։

 - Կրկին դնում ենք թխվածքաբլիթների շերտն ու կրեմապատում ենք։

 - Եռաշերտ տորթը 3-4 ժամ պահում ենք սառնարանում։

 - Այնուհետև հանում ու զարդարում ենք թխվածքաբլիթների փշրանքներով ու ելակի կտորներով։

 - Կաթնաշոռա-սերուցքային կրեմով տորթը պատրաստ է։ Կտրատում ու մատուցում ենք։

 
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: