Ելակով տորթ “Նրբություն”

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Ելակով տորթ նրբություն

Եթե ժամանակ կա, գերադասելի է, որ “Նրբություն” տորթը մինչև մատուցելը 3-4 ժամ մնա պատրաստի վիճակում, որպեսզի կրեմը ներծծվի բիսկվիթի մեջ և ստանա իր իսկական նուրբ համը:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

      1. Nuyn dzer tvac baxadratomsov patrasteci bayc xmory nstec hargeli xoharar kaseq sxaly vortexic karox e linel?

  1. Որքա՜ն եք հեշտացնում մեր գործը: Ամենավատ տնտեսուհին անգամ կարող է հրաշքներ գործել խոհանոցում Ձեր օգնությամբ:

    1. Հարգելի Սվետա, ուրախալի է լսել նման խոսքեր: Շնորհակալ ենք, որ գնահատում եք մեր աշխատանքը 🙂 Միշտ պատրաստ ենք օգնել

  2. Ես 15 տարեկան եմ ու նոր եմ այսպիսի թխվածքներ պատրաստել սովորում և սա ինձ իրոք օգնեց

    1. Սիրելի Լիլիթ, շատ ուրախ ենք օգտակար լինելու համար։ Շարունակեք պատրաստել ու բացահայտել համեղ խոհանոցի գաղտնիքները։ 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *