Թխվածք ”Տնակ”

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Թխվածք ''Տնակ''

Ի դեպ, խմորի համար անհրաժեշտ է ծորացող մեղր։ Եթե մեղրը պինդ է, անհրաժեշտ է այն դնել տաք տեղ, որ ջրիկանա։
Եթե ցանկանում եք որպես Նոր տարվա խմորեղեն այս «Տնակ»-ը պատրաստել, կարող եք նախապես թխել, որովհետև Ձեր պատրաստած տնակը դեռ 1 ամիս պիտանի կլինի 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *