
        
        - Yield: 20 րոպե անց
 - Cook Time: 20 minutes
 
Լավաշով ռուլետ սնկի միջուկով
Բաղադրիչներ
- լավաշ - 1 հատ
 - սունկ շամպինիոն - 300 գր
 - սոխ - 1 գլուխ
 - գազար - 1 հատ
 - բուսայուղ
 
Քայլերի հաջորդականություն
- Գազարը մաքրում ենք, լվանում, անցկացնում ենք քերիչով ու տապակում բուսայուղով լի տապակի մեջ:

 - Սոխը մաքրում ենք ու խորանարդաձև կտրատում, ապա տապակում ենք բուսայուղով լի տապակի մեջ:

 - Սունկը լվանում, մանր կտրատում ու նույնպես տապակում ենք բուսայուղով լի տապակի մեջ:

 - Բոլոր բաղադրիչները խառնում ենք ու ստանում համեղ միջուկ լավաշի համար:

 - Լավաշը փռում ենք սեղանին, լցնում ենք միջուկն ու հավասարապես տարածում:

 - Զգուշորեն փաթաթում ու վերածում ենք ռուլետի, որից հետո դնում ենք սննդային տոպրակի մեջ ու 20 րոպե թողնում սառնարանում:

 - Այնուհետև հանում ենք սառնարանից, բաժանում ենք կտորների ու մատուցում:

 - Համեղ ռուլետը պատրաստ է։

 
Բարի ախորժակ:
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: