
        
        - Yield: Անմիջապես
 - Prep Time: 10 minutes
 
Լավաշով ռուլետ
Բաղադրիչներ
- լավաշ - 1 հատ
 - թթվասեր - 80 գր
 - պղպեղ բուլղարական - 20 գր
 - կանաչի - 10 գր
 - հազարի թերթեր - 40 գր
 - պանիր սուլուգունի - 70 գր
 
Քայլերի հաջորդականություն
- Լավաշը պատում ենք թթվասերով։

 - Հազարի թերթերը մանր կտրատում ու լցնում ենք թթվասերային շերտի վրա։

 - Բուլղարական պղպեղը բաժանում ենք երկարավուն շերտերի և դնում ենք լավաշի եզրին։

 - Ռեհանն ու սամիթը մանր կտրատում ու լցնում ենք լավաշի շերտի վրա։

 - Պանիրն անցկացնում ենք քերիչով և հավասարապես տարածում ենք լավաշի վրա։

 - Լավաշը զգուշորեն սկսում ենք փաթաթել այն հատվածից, որտեղ դրված է բուլղարական պղպեղն ու վերածում ենք ռուլետի։

 - Ստացված ռուլետը բաժանում ենք 4 մասի։

 - Համեղ բուտերբրոդը պատրաստ է։

 
Մատուցում ենք սխտորի սոուսով։
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: