
        
        - Yield: 3 շաբաթ անց
 - Prep Time: 5 minutes
 - Cook Time: 10 minutes
 
Լցոնված կանաչ լոլիկ
Բաղադրիչներ
- լոլիկ - 1կգ(կանաչ)
 - սխտոր - 3-4 պճեղ
 - տաքդեղ կարմիր - 2 հատ
 - ջուր - 900մլ
 - աղ - 40գր(խոշոր)
 - պղպեղ չիլի - ըստ ճաշակի
 - սամիթ - ըստ ճաշակի
 - մաղադանոս - ըստ ճաշակի
 
Քայլերի հաջորդականություն
- Առանձին ամանի մեջ խառնում ենք ջուրն ու աղը:
Լվանում ենք լոլիկները և վրան խաչաձև կտրվածք անում:

 - Խառնում ենք մանր կտրատված տաքդեղը, չիլի պղպեղը, կանաչին ու ճզմած սխտորը:

 - Ստացված զանգվածով լցոնում ենք լոլիկները ու դնում ապակե բանկայի մեջ, վրան լցնում պատրաստի աղաջուրն ու փակում կափարիչով: Դնում ենք լոլիկով բանկան տաք վայրում 2-3 օր, ապա տեղափոխում ենք սառը վայր 2-3 շաբաթ:

 - Եվ ամեն բան պատրաստ է:

 
Ցանկության դեպքում լցոնված կանաչ լոլիկի միջուկի մեջ կարող եք ավելացնել նաև քերիչով անցկացրած գազար 🙂
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: