Խնձորով հայտնի աղանդեր ”Բելյովյան պաստիլա”

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Խնձորով հայտնի աղանդեր ''Բելյովյան պաստիլա''

Պաստիլան կտրում ենք թաց սուր դանակով։ Կտրելուց չենք սեղմում, որպեսզի չտձևանա (կտրում ենք այնպես ինչպես նոր թխված սպիտակ հացն ենք կտրում ) 🙂

 

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

  1. Hargeli Shef xoharar, isk kareli e tarm xndzori xyusy poxarinel xanutic gnvac patrasti xndzori xyusov?

    1. Բարև Ձեզ, այո, սպիտակուցը պետք է խառնել խնձորի խյուսին և նոր միասին հարել 🙂

    1. Բարև Ձեզ Քնարիկ ջան, ցավոք, այդ բաղադրատոմսն առայժմ չունենք, սակայն մոտ ապագայում այն կտեղադրենք 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *