
- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 10 minutes
Կաթնաշոռային քաղցրաբլիթներ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Կաթնաշոռը խառնում ենք թթվասերի, ձվի, շաքարավազի և աղի հետ։

- Ավելացնում ենք մաղով անցկացրած ալյուրը, սոդան և ստանում ենք ոչ շատ պինդ խմոր։

- Ձևավորում ենք քաղցրաբլիթներն ու տապակում ենք բուսայուղով լի տապակի մեջ։

- Այնուհետև դնում ենք թղթե անձեռոցիկների վրա, որպեսզի ավելորդ յուղը դուրս գա։

Մատուցում ենք և՛ տաք, և՛ սառը վիճակում։ Ցանկության դեպքում վրան կարելի է շաղ տալ նաև շաքարի փոշի։
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: