
        
        - Yield: 1 ժամ անց
 - Prep Time: 20 minutes
 - Cook Time: 30 minutes
 
Կաթնաշոռով և խտացրած կաթով թխվածք
Բաղադրիչներ
- կաթնաշոռ - 600 գր
 - խտացրած կաթ եփված - 300 գր
 - պուդինգ - 2 ճ/գդ
 - սպիտակաձավար - 2 ճ/գդ
 - փխրեցուցիչ - 1 ճ/գդ
 - ձվի դեղնուց - 3 հատ
 - ձվի սպիտակուց - 3 հատ
 - Ջնարակի համար՝
 - շոկոլադ սև - 300 գր
 
Քայլերի հաջորդականություն
- Ձվի դեղնուցները, կաթնաշոռը, եփած խտացրած կաթը, պուդինգը, կաթը, սպիտակաձավարն ու փխրեցուցիչը լավ հարում ենք: Այնուհտեևը առանձին հարում ենք ձվի սպիտակուցներն ու կամաց-կամաց ավելացնում դեղնուցային զանգվածի մեջ:

 - Խմորը լցնում ենք բուսայուղապատ ձևամանի մեջ և թխում նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 25-30 րոպե:

 - Պատրաստում ենք ջնարակը: Շոկոլադը գոլորշու վրա հալեցնում ենք և լցնում թխվածքի վրա:

 
Յուրահատուկ թխվածք , որը շատ հեշտ է պատրաստվում 🙂
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: