Կանաչիով և պանրով բլիթներ

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Կանաչիով և պանրով բլիթներ

Այսպիսի բլիթներ կարելի է պատրաստել առավոտյան նախաճաշին, ավելացնելով բաղադրության մեջ մանր կտրատված խոզապուխտ 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Թավայի մեջ մի փոքր ձիթայուղ ենք լցնում, որպեսզի այն հեշտությամբ շուռ տանք 🙂

    1. Հերմինե ջան, կարող եք փոխարինել, բայց այդ դեպքում մի փոքր ալյուր ավելացրեք 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *