
        
        - Yield: Անմիջապես
 - Prep Time: 10 minutes
 - Cook Time: 20 minutes
 
Կանաչ լոբի բանջարեղենով
Բաղադրիչներ
- լոբի կանաչ - 400գր
 - գազար - 1 հատ
 - դդմիկ - 1 հատ
 - տաքդեղ կարմիր - 1 հատ
 - ռեհան - 1ճ/գդ(չորացրած)
 - ձիթայուղ - 2-3ճ/գդ
 - ջուր - 1 բաժակ
 - աղ - ըստ ճաշակի
 - պղպեղ սև - ըստ ճաշակի
 
Քայլերի հաջորդականություն
- Լվանում և կտրատում ենք դդմիկը, ապա կեղևազրկում և կտրատում ենք գազարը:

 - Բարակ, երկար շերտերով կտրատում ենք տաքդեղը:

 - Տապակի մեջ լցնում ենք ձիթայուղը, ապա ավելացնում ենք կտրատված բանջարեղենները,  լոբին, աղը, սև պղպեղը, չորացրած ռեհանը,  ջուրը և դնում թույլ կրակի վրա փակ կափարիչով շոգեխաշվելու 20 րոպե:

 - Պատրաստի ուտեստը մատուցում ենք տաք վիճակում:

 
Մատուցելիս կանաչ լոբու վրա շաղ տվեք քունջութ 🙂
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: