
        
        - Yield: Անմիջապես
 - Prep Time: 10 minutes
 - Cook Time: 5 minutes
 
Կանապե ”Նավակներ”
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Հացը  քառակուսաձև կամ ուղղանկյունաձև կտրում ենք։

 - Պանիրը պատառաքաղով ճզմում ենք և ավելացնում թթվասերը։

 - Այս զանգվածի մեջ ավելացնում ենք մանր կտրատված սամիթն ու սխտորը, ըստ ճաշակի համեմում ենք աղով ու պղպեղով և լավ խառնում։

 - Հացի կտորների վրա դնում ենք պանրով միջուկի 1-ական գդալ, որի վրա էլ դնում ենք
կլոր կտրած բողկը։

 - Վարունգը բարակ և երկար շերտերի ենք բաժանում։

 - Բողկի վրա դնում ենք կես լորի ձու` դեղնուցի մասով դեպի վերև։ Վարունգը զիգզագաձև շարում ենք փայտիկի վրա և ամրացնում հացի վրա։
Այդ նույն սկզբունքով պատրաստում ենք բոլոր կանապեները։ Այնուհետև պատրաստի կանապեները տեղավորում ենք ափսեյի մեջ և մատուցում։

 
Արագ պատրաստվող և հետաքրքիր ձևավորված կանապե:
Ի դեպ, եթե հավանեցիք այս կանապեն, ապա առաջարկում ենք խորտիկների լայն տեսականի կայքի խորտիկներ բաժնում 🙂
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: