
        
        - Yield: Անմիջապես
 - Prep Time: 15 minutes
 - Cook Time: 25 minutes
 
Կարկանդակ «Խխունջ» պանրով ու խոզապուխտով
Բաղադրիչներ
- խմորիչով շերտավոր խմոր - 500 գր
 - խոզապուխտ - 200 գր
 - պանիր - 200 գր
 - ձու - 1 հատ
 - քունջութ սև - 1 ճ/գ
 - քունջութ սպիտակ - 1 ճ/գ
 
Քայլերի հաջորդականություն
- Խոզապուխտն ու պանիրն անցկացնում ենք քերիչով։

 - Բացում ենք խմորն ու բաժանում երկար շերտերի։

 - Յուրաքանչյուր շերտը լցոնում ենք խոզապուխտով, ապա՝ պանրով։

 - Խմորի եզրերն ամրացնում ենք։

 - Ամրացնելուց հետո դնում ենք ձևամանի մեջ՝ փորձելով ստանալ խխունջ։

 - Յուրաքանչյուր ռուլետ տեղադրում ենք այնպես, որ խխունջ ստանանք։ Այնուհետև ամրացնում ենք մեկը մյուսին։

 - Կարկանդակը պատում ենք հարած ձվով։

 - Կարկանդակը պատում ենք քունջութով։ Մենք օգտագործել ենք սպիտակ ու սև քունջութ։

 - Թխում ենք 15-25 րոպե 220 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։

 - Խոզապուխտով ու պանրով կարկանդակը պատրաստ է։ Վայելում ենք։

 
Բարի ախորժակ։
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: