«Պլացինդա»՝ Կարտոֆիլով կարկանդակ

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։

Կարտոֆիլով միջուկն ամենատարածված տարբերակն է կարկանդակների համար, սակայն պլացինդաներ կարելի է պատրաստել նաև տարբեր միջուկներով։ Անպայման փորձեք պատրաստել այս համեղ կարկանդակներն ու վայելել Պահքի ընթացքում։

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *