Կարտոֆիլ ֆրի (դիետիկ)

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Կարտոֆիլ ֆրի (դիետիկ)

Կարտոֆիլ ֆրի պատրաստելու այս դիետիկ բաղադրատոմսը նախատեսված է նրանց համար, ովքեր կողմ են առողջ սնունդին: Այս տարբերակով պատրաստված ֆրին ոչ միայն իր տեսքով և համով չի զիջում բուսայուղով տարբերակին, այլ որպես առավելություն պատրաստվում է առանց բուսայուղի և ունի ցածր կալորիականություն:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Կեղևահանելուց հետո կարող եք մեկ անգամ էլ լվանալ, նոր կտրատել:

      1. ՇԱՏԵՐԸ ՊՆԴՈՒՄ ԵՆ ՈՐ ԺԱՐԻՏԻ ԿԱՐՏՈՖԻԼԸ ԿՏՐԱՏԵԼՈՒՑ ՀԵՏՈ ՊԵՏՔ Է ԼՎԱՆԱԼ ,ԻՍԿ ԻՄ ԿԱՐԾԻՔՈՎ ԼՎԱՆԱԼՈՒՑ ՕՍԼԱՆ ԿԳՆԱ ԵՎ ՀԱՄՈՎ ՉԻ ԼԻՆԻ ,ԽՆԴՐՈՒՄ ԵՄ ԳՐԵՔ ՈՐՆ Է ՃԻՇՏ

        1. Դե այդ առումով տարբեր կարծիքներ կան, բայց ես էլ եմ կողմ կտրատելուց հետո չլվանալուն: Լվացած տարբերակում կարտոֆիլը հյութալի չի ստացվում 🙂

        2. Օսլամ ստամոքսում չի մարսվում իսկ այն վնասակար է այդ իսկ պատճառով

  1. Ներեցեք պերգամենտային թղթի հեռացնելուց հետո տապակի վրա բուսայուղ քսելու կարիք չկա՞:

    1. Բարև Ձեզ Մարինե ջան, կարող եք նաև թուղթը թողնել:

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *