
        
        - Yield: 3-4 ժամ անց
 - Prep Time: 40 minutes
 - Cook Time: 45 minutes
 
Կիտրոնի ջեմ
Քայլերի հաջորդականություն
- Կիտրոնները եռացնում ենք այնքան, մինչև կարողանանք հեշտությամբ փայտիկը մեջը մտցնենլ։ Վերջիններս կտրում ենք, կորիզները հանում և հովացնում։

 - Այնուհետև կեղևով լցնում ենք բլենդերի մեջ և մանրացնում։

 - Շաքարավազն ու ջուրը դնում ենք մարմանդ կրակին և եփում, մինչև համասեռ զանգված ստանանք։ Այս ամենից հետո ավելացնում ենք կիտրոնները և եփում։

 - Ահա և վերջ։ Համեղ ջեմը պատրաստ է:

 
Իսկ Դուք երբևէ կիտրոնի ջեմ պատրաստե՞լ եք 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Իսկ չէիք ասի մոտավորապես քանի՞ րոպե պետք է եփել կամ ի՞նչ թանձրության։
Իսկ չէիք ասի քանի՞ րոպե պետք է եփել վերջում կամ ի՞նչ թանձրության
Բարև Ձեզ, պետք է եփեք այնքան, մինչև համասեռ զանգված ստացվի և եռա 🙂
Կասեք ի՞նչն է պատճառը, որ համը մի թեթև դառնավուն ստացվեց
Բարև Ձեզ Սաթենիկ ջան, իսկ Դուք բոլոր կորիզները հեռացրե՞լ եք։