
        
        
        Հավով ու ձվով նրբաբլիթներ
Բաղադրիչներ
- հավի կրծքամիս - 500-600 գր
 - ձու - 2 հատ
 - սոխ - 1 գլուխ
 - բուսայուղ - 70 մլ
 - գինի սպիտակ - 2 ճ/գ
 - աղ - ըստ ճաշակի
 - պղպեղ - ըստ ճաշակի
 
Քայլերի հաջորդականություն
- Կտրտում ենք սոխն ու բուսայուղով տապակում, մինչև փափկի:

 - Պատրաստում ենք ֆարշը, վրան լցնում ենք սոխը և 10-15 րոպե եփում կրակի վրա՝ անընդհատ խառնելով, որպեսզի միսը հավասարապես եփվի ու վերածվի միասեռ զանգվածի: Ապա համեմում ենք աղով ու պղպեղով և ավելացնում գինին: 2-3 րոպե հետո ֆարշը պատրաստ կլինի:

 - Խաշած ձվերը կտրտում ու ավելացնում ենք ստացված զանգվածին:

 - Երբ ֆարշը պատրաստ է, փորձում ենք այն տեղադրել նրբաշերտերի մեջ՝ ձևավորելով նրբաբլիթներ: Ֆարշը լցնում ենք նրբաշերտի այն կողմի վրա, որով եփվել է տապակի մեջ:

 - Նրբաբլիթները պահել սառնախցիկում և ծածկել պոլիէթիլենային թաղանթով:

 
Մատուցում ենք թթվասերի հետ: Բարի ախորժակ:
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: