«Հրեշտակային» բիսկվիթով տորթ

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
''Հրեշտակային'' բիսկվիթով տորթ

Ի դեպ,  այս տորթը «հրեշտակային» բիսկվիթով են անվանում, քանի որ բիսկվիթը պատրաստվում է միայն ձվի սպիտակուցներով՝ առանց դեղնուցների: Այդ տեսակ բիսկվիթը կոչվում է հրեշտակային 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

  1. Իսկ առանց սոդայի և էսքան քիչ ալյուրի կբարձրանա բիսկվիտը? Ով է փորձել?

    1. Հարգելի մասնակից, մեր բոլոր բաղադրատոմսերը փորձված են 🙂 Փորձեք և Ձեզ մոտ նույնպես կստացվի

  2. Իսկ եթե ձևամանը քանդվող չէ առանց յուղաթղթի դուրս կգա?

    1. Բարև Ձեզ: Եթե ձևամանը քանդվող չէ, ապա անպայման յուղաթուղթ դրեք տակն ու ձեթով պատեք նաև կողքերը 🙂

    1. Ըստ ճաշակի կարող եք օգտագործել Ձեր նախընտրած մրգերը 🙂

  3. Իսկ եթե մակ չավելացնեմ մնացած բաղադրիչների չափաքանակը պհտի փոխվի՞

    1. Հարգելի Հասմիկ, չավելացնելու դեպքում նույնպես չափաքանակը մնում է նույնը։ 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *