
        
        - Yield: 5 ժամ անց
 - Prep Time: 10 minutes
 - Cook Time: 20 minutes
 
Ձմերուկով ժելե
Բաղադրիչներ
- ձմերուկ - 500գր
 - գինի սպիտակ - 250մլ
 - ժելատին - 8գր
 - շաքարավազ - 60գր
 
Քայլերի հաջորդականություն
- Ժելատինը թրջում ենք 2ճ/գդ ջրով և թողնում ուռչի 15-20րոպե:
 - Ձմերուկի միջուկը ազատում ենք կորիզներից, ապա խառնում բլենդերում:

 - Ստացված հյութը անցկացնում ենք մանր ցանցի միջով, որպեսզի ստանանք իդեալական միատարր զանգված:
Կաթսայի մեջ ենք լցնում գինին, շաքարավազը և խառնում: Տեղափոխում ենք կրակի վրա և հասցնում եռման վիճակի, ապա թուլացնում ենք կրակը և եռացնում 10 րոպե:

 - Եռացող գինու մեջ ենք լցնում ուռչած ժելատինը, լավ խառնում ենք զանգվածը, ապա հանում կրակի վրայից և թողնում սառչի:

 - Սենյակային ջերմաստիճանի սառչած գինին լավ խառնում ենք ձմերուկի հյութի հետ:

 - Ստացված զանգվածը լցնում ենք ձևամանների մեջ և տեղափոխում սառնարան 5 ժամով:
Պատրաստի ժելեն կարելի է մատուցել անանուխի տերևների կամ հարված սերուցքի հետ:

 
Ձմերուկով ժելե պատրաստելու այս բաղադրատոմսը փոխառնված է իտալական բարձրաճաշակ խոհանոցից, սակայն, պատրաստման շատ պարզ և հեշտ եղանակի շնորհիվ այն կարող են պատրաստել անգամ սկսնակ տնտեսուհիները:
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
DZMERUK NKATI UNEQ MAQRAC MIJUK@ 500GRAM TE KEXEVOV
Հարգելի մասնակից, ձմեռուկի միջուկը պետք է լինի 500 գր 🙂
Իսկ այս բաղադրատոմսով ժելեն կարելի՞ է պահածոյացնել
Կամ եթե հնարավոր է խնդրում եմ ուղարկեք ձմերուկը պահածոյացնելու որևէ բաղադրատոմս