
- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 25 minutes
- Cook Time: 20 minutes
Ձու լցոնված բազուկով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Ձվերը եփում ենք, միջուկը հանում, այնուհետև եփում ենք բազուկն ու անցկացնում քերիչով: Կանաչին մանր կտրատում ենք, լցնում բազուկի մեջ և ավելացնում դեղնուցները:

- Աղ և պղպեղ ենք ցանում և լցնում մայոնեզը: Միջուկը զգուշությամբ լցնում ենք ձվերի մեջ:

- Ահա և վերջ:

Զատիկին ցանկության դեպքում կարող ենք համեղ ու օրիգինալ ձու պատրաստել 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: