
        
        - Yield: Անմիջապես
 - Prep Time: 10 minutes
 - Cook Time: 5 minutes
 
Ձու լցոնված սաղմոնի ֆիլեով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Պինդ խաշած ձուն երկայնքով կիսում ենք երկու մասի։ Դեղնուցները հանում ենք։
Այնուհետև մանրացնում ենք դեղնուցները և խառնում կանաչիի հետ։

 - Այդ զանգվածին ավելացնում ենք մայոնեզ և խառնում։ Ստացված զանգվածը լցոնում ենք սպիտակուցների մեջ։
Սաղմոնը կտրում ենք բարակ շերտերով։

 - Սաղմոնի շերտերը փաթաթում ենք ռուլետի տեսքով։ Ստացվում է այսպիսի վարդ։
Վարդը դնում ենք ձվի վրա։

 - Վերջում կանաչիով ձևավորում ենք։

 
Կարող ենք ձուկը սովորականի պես կտրատել, բայց ամանորյա սեղան ձևավորելիս վարդն ավելի գեղեցիկ է դիտվում 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: