
        
        - Yield: 1 օր անց
 - Prep Time: 25 minutes
 - Cook Time: 20-25 minutes
 
Մարինացված կանաչ լոբի
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Մարինադի համար խառնում ենք  բուսայուղը, քացախը, մանանեխը, շաքարավազը, 100 մլ եռացրած սառը ջուրը, ճզմած սխտորը, աղն ու պղպեղը: Լոբին լավ լվանում ենք, լցնում եռացող ջրի մեջ ու եփում 15-20 րոպե, մինչև պատիճները փափկեն: Հետո պոչերը կտրում ենք և լոբին խոշոր կտրատում: Լցնում ենք կաթսայի մեջ, վրայից ավելացնում մարինադն ու մեկ օր թողնում սառնարանում:

 - Մատուցում ենք որպես սառը կերակրատեսակ կամ խավարտ:

 
Կանաչ լոբի սիրողները հաստատ կգնահատեն այս բաղադրատոմսը 🙂
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: