
        
        
        Մեղրով տորթ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Մեղրն ու 50 գր շաքարավազը լցնում ենք կաթսայի մեջ, դնում ենք մեղմ կրակի վրա ու խառնում այնքան, մինչև ստացվի միասեռ զանգված։

 - Ավելացնում ենք սոդան, ապա հանում կրակի վրայից։

 - Ձուն հարում ենք 50 գր շաքարավազի հետ։

 - Արդեն սառած մեղրային զանգվածին ավելացնում ենք հարած ձվերն ու խառնում ենք։

 - Ավելացնում ենք մաղով անցկացրած ալյուրն ու արագ խառնում։

 - Խմորը լցնում ենք ձևամանի մեջ ու դնում տաքացրած ջեռոցում։

 - Ապա թխում ենք ջեռոցում այնքան, մինչև ամբողջովին եփված կլինի։

 - Բիսկվիթը բաժանում ենք երեք մասի։

 - Պատրաստում ենք կրեմը, որի համար թթվասերն ու շաքարավազը լավ հարում ենք։ Ապա ստացված կրեմով պատում ենք տորթի բոլոր շերտերը։

 - Վերին շերտը պատում ենք մնացած կրեմով և զարդարում ենք շոկոլադի փշուրներով։

 - Տորթը մեկ գիշեր թողնում ենք սառնարանում, ապա մատուցում։

 
Նրբահամ, անուշաբույր ու համեղ տորթը պատրաստ է։ Վայելում ենք տարատեսակ ըմպելիքների հետ։
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: