Մսային գնդիկներ պանրով և սնկով

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Մսային գնդիկներ պանրով և սնկով

Սնկի փոխարեն կարող եք եփած ձվով կամ բանջարեղենով (լոլիկով կամ դդմիկով) միջուկ պատրաստել։ Ֆարշը ` ըստ նախասիրության, բայց տավարով ֆարշը  այս ուտեստին հիանալի համ է հաղորդում։ Կարտոֆիլի օրիգինալ գլխարկով  սնկով և ֆարշով այս համեղ  ուտեստը հարմար է մատուցել ճաշին և ընթրիքին, քանի որ այն շատ հագեցնող է  🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *