
        
        - Yield: 30 րոպե անց
 - Prep Time: 45 minutes
 - Cook Time: 60-65 minutes
 
Մսով ռուլետ բրնձով և բանջարեղենով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Բրինձը կիսով չափ եփում ենք, գազարը և տաքդեղը կտրատում: Խառնում ենք իրար և ավելացնում ենք կտրատած ձուն, աղն ու պղպեղը:
Մսի մեջ աղ ու սոխ ենք լցնում, լավ խառնում ենք և 30 րոպեով տեղափոխում սառնարան:

 - Դնում ենք նորին, վրան լցնում բրնձային խառնուրդը, շարում կանաչ տաքդեղներն ու զգուշությամբ փաթաթում ենք:

 - Փայլաթիթեղի վրա լցնում ենք աղացած միսը, ինչի վրա էլ դնում ենք փաթաթած ռուլետը:

 - Կրկին փաթաթում ենք:

 - Փայլաթիթեղի ծայրերը կոնֆետի նման ամրացնում ենք:

 - Ռուլետը գոլորշու վրա 40 րոպե խաշում ենք, այնուհետև թխում ջեռոցում:

 - Կարող ենք մատուցել և սառը, և տաք վիճակում:

 
Մսով ռուլետ բրնձով և բանջարեղենով կարող եք վայելել Ամանորին 🙂
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: