Մսով օրիգինալ խորտիկներ

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Մսով օրիգինալ խորտիկներ

Մսով օրիգինալ խորտիկների մեջ տավարի մսի փոխարեն կարելի է օգտագործել հավի ֆիլե 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Այո, այս ձևամանները սիլիկոնից եք պատրաստված:

    1. Հայկուշ ջան, գազարը 1 ժամ կարող է եփվել միջին ուժգնության կրակին, իսկ սոխը պետք է մյուս բանջարեղենների նման կտրատել և օգտագործել 🙂

    1. Սիլիկոնե ձևամանի մեջ պատրաստելը շատ ավելի հեշտ է, բայց կարող եք վերցնել նաև Ձեր ցանկացած ձևամանը:

    1. Բարև Ձեզ, եթե ձևամանները նախատեսված են սառնարանում պահելու համար, ապա՝ այո, սակայն հնարավոր է՝ հեշտությամբ դուրս չգան 🙂

    1. Սոխը պետք է մյուս բանջարեղենների նման կտրատել և օգտագործել 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *