
        
        - Yield: Անմիջապես
 - Prep Time: 35 minutes
 - Cook Time: 35 minutes
 
Նարնջով հավի բուդ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Պատրաստում ենք մարինադը: Նարինջը կեղևազրկում ենք, կեղևն անցկացնում քերիչով և հյութը քամում:
Ամանի մեջ լցնում ենք մեղրը, աղը, պղպեղը, կանաչին, ճզմած սխտորը, նարնջի հյութն ու կեղևը և լավ խառնում ենք:

 - Մարինադը լցնում ենք հավի բդիկների վրա, լավ խառնում և թողնում 20 րեպե, որ վերջիններս մարինացվեն:

 - Նարինջն ու սոխերը կիսաշրջանաձև կտտատում ենք: Միսը շարում ենք հրակայուն ամանի մեջ և արանքները շարում սոխն ու նարինջը:

 - 30-35 րոպեով տեղափոխում ենք նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցը:

 - Պատրաստ է:

 
Պատրաստեցինք յուրահատուկ հավի բուդ 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Շաաատ շնորհակալեմ նման յուրահատուկ բաղադրատոմսի համար,պատրաստելեմ և շաաաաատ համեղ էր ստացվել
Շնորհակալ ենք 🙂