
- Yield: 1 ժամ անց
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 40 minutes
Շարլոտկա բալով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Ձուն և շաքարավազը լավ հարում ենք:

- Ավելացնում ալյուրը, փխրեցուցիչը, վանիլինը և ջրիկ խմոր ենք հունցում:

- Խնձորները ոչ շատ մանր կտրատում ու խառնում ենք բալի հետ:

- Խմորը բարակ շերտով լցնում ենք տապակի մեջ, վրան տարածում լցոնը: Մնացած խմորը հավասար շերտով տարածում ենք մրգերի վրա:

- Դնում ենք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցի մեջ, և 40 րոպե անց շատ համեղ պիրոգը պատրաստ է:

Պատկերացրեք միայն. հանգստյան օրեր, առավոտյան սուրճ և թարմ ու համեղ շարլոտկա հասած բալով. դուք դրան արժանի եք 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: