
        
        - Yield: 3 ժամ անց
 - Prep Time: 25 minutes
 - Cook Time: 25 minutes
 
Շոկոլադե-կաթնային ժելե
Բաղադրիչներ
- ջուր - 50 մլ
 - կաթ - 450 մլ
 - շոկոլադ սև - 120 գր
 - ժելատին - 10 գր
 - վանիլին - 10 գր
 
Քայլերի հաջորդականություն
- Ջրի մեջ լցնում ենք ժելատինը և թողնում 15 րոպե, որպեսզի ուռչի: Կաթը եռացնում ենք, վերցնում կրակից և ավելացնում մանրացրած շոկոլադը, ժելատինը և վանիլինը, լավ խառնում ենք և հասցնում սենյակային ջերմաստիճանի:

 - Ժելեն լցնում ենք ձևամանների մեջ և 2-3 ժամով տեղափոխում սառնարան:

 - Ահա և վերջ: Զարդարում ենք և վայելում:

 
Յուրահատուկ ժելե վայելելու ժամանակն է 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Nereceq ays chapabajine qani hogu hamar e naxatesvac?….
Սիրելի Քրիստինե, բաղադրիչների այս քանակից ստացվում է 8 հատ։ ։)
Շաքարավազ չի՞ նախատեսվում։
Շնորհակալություն
Սիրելի Պերճուհի, այս բաղադրատոմսում շաքարավազ նախատեսված չէ։ 🙂