Շոկոլադե կրեմ «Փարիզիեն»

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Շոկոլադե կրեմ «Փարիզիեն»

«Փարիզիեն» շոկոլադե կրեմ պատրաստելու սկզբունքն այն է, որ շոկոլադը սերուցքին ենք խառնում վերջինս հարելուց առաջ, ինչի շնորհիվ կրեմի կազմությունը չի խաթարվում: Հարելուց առաջ կրեմը պետք է երկար ժամանակ սառեցնել, ուստի խորհուրդ է տրվում այն պատրաստել օգտագործելուց մեկ օր առաջ, թեև այդ վիճակում այն կարելի է պահել մինչև 1 շաբաթ ու հարել օգտագործելուց անմիջապես առաջ 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Բարև Ձեզ Գոհար ջան, այո, իհարկե կարող եք 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *