
        
        - Yield: Անմիջապես
 - Prep Time: 20 minutes
 - Cook Time: 25 minutes
 
Շոկոլադե մուսս
Բաղադրիչներ
- շոկոլադ սև - 200 գր (60%)
 - շաքարավազ - 3 ճ/գդ
 - ջուր - 180 մլ
 - լիկյոր - 2 ճ/գդ
 
Քայլերի հաջորդականություն
- Շոկոլադը կտրատում ենք, լցնում կաթսայի մեջ, այնուհետև ավելացնում ենք շաքարավազը, ջուրն ու լիկյորը: Միջին կրակին անընդհատ խառնելով եփում ենք: 5-7 րոպե անց հանում ենք կրակից և տեղափոխում սառույցով լի կաթսայի մեջ ու հարիչով հարում:

 - Ահա և վերջ:

 - Վայելելու ժամանակն է:

 
Իսկ Դուք սիրու՞մ եք շոկոլադե մուսս 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Knereq vrayi spitakn inch e?
Կարող եք օգտագործել հարած սերուցք, իսկ ամռանը նաև` պաղպաղակ: 🙂
mersi