Շոկոլադով և բանանով բիսկվիթ

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Շոկոլադով և բանանով բիսկվիթ

Համեղ բիսկվիթ , որը զարդարելու համար կարող ենք շոկոլադե կրեմ պատրաստել 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Սիրելի Մարիամ, ջուրն օգտագործվում է թխելու ընթացքում։ Երբ խմորը լցնում ենք ձևամանի մեջ, վերջինն էլ իր հերթին դնում ենք ջրով լի ուղղանկյունաձև ձևամանի մեջ ու այդպես թխում ջեռոցում։ Դա օգնում է ստանալ հարթ մակերեսով տորթ ու խուսափել խմորի այրվելուց։ ։)

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *