Շտրեյզելյան տորթ

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Շտրեյզելյան տորթ

Շտրեյզելյան տորթեր են կոչվում փշրանքներով կամ քերած խմորով պատրաստվող տորթերը: Իսկ գերմաներեն «շտրեյզել» նշանակում է խորիզ, որն օգտագործվում է տորթերի զարդարման համար 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Բարև Ձեզ, ցավոք, դեռ այս բաղադրատոմսը չունենք 🙂

    1. Շնորհակալ ենք, մեր աշխատանքը գնահատելու համար 🙂

  1. Ներըցեք, իսկ ջեմը ինչով կարող ենք փոխարինել? Թարմ աղացած մրգով կլինի?

    1. Սիրելի Վերիկ, ցանկալի է օգտագործել ջեմ՝ համային յուրահատկությունը պահպանելու համար, իսկ հակառակ դեպքում կարելի է օգտագործել կտրատած միրգ։։)

        1. Եթե ջեմ չունեք, կարող եք դեղձի կամ ծիրանի մուրաբան բլենդերով հարել, դառնում է ջեմ

  2. Մեր ընտանիքի սիրելի թխվածքներից մեկն է։ շատ լավ է ստացվում։ շնորհակալ եմ բաղադրատոմսի համար

    1. Սիրելի Վերգինե, մենք էլ Ձեզ ենք շնորհակալ մեր կայքի բաղադրատոմսերից օգտվելու համար։ ։)

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *